KE-chain Service Desk

De Service Desk van KE-chain is dé plek voor al jouw vragen. Hier krijg je het snelste een reactie, omdat meerdere KE-chain medewerkers aan deze portal zijn gekoppeld. Vanuit hier kunnen we ook snel schakelen met ons productteam. Daarom is het altijd wenselijk om deze route te volgen. Mailen naar een persoonlijk mailadres of bellen naar de service desk lijn resulteert in een ticket bij onze Service Desk. Door direct je vraag te stellen in onze portal kunnen we sneller acteren binnen onze interne organisatie!

Navigeren naar de Service Desk

In onderstaande overzicht zie je de mogelijkheden van de Service Desk. Je kan dit portal gebruiken voor:

• Het stellen van vragen

• Het verzoeken om technische ondersteuning

• Het melden van bugs

• Het doorgeven van verbeteringen van het platform

• Het aanvragen van nieuwe gebruikers

Klik op deze knop en kies welk type ondersteuning je wilt van KE-chain!