Skip to main content
Skip table of contents

Feedback-knop

Indien je het gevoel hebt dat er iets niet werkt naar behoren, dan is het mogelijk om gebruik te maken van de Feedback-knop. Klik rechtsbovenin op de knop van jouw profielavatar en klik op de knop Feedback. Dankzij onze Usersnap plug-in is het mogelijk om gedetailleerde feedback te geven over ons platform. Hiermee kan een schermopname gemaakt worden en is het mogelijk om te tekenen op het scherm. Dit is een zeer effectieve methode om een bug of fout te melden, omdat het productteam hiermee complete informatie ontvangt. Geef je e-mailadres op en vul zo uitvoerig mogelijk een omschrijving van de gevonden fouten. Het is mogelijk om pijlen, text en lijnen in het scherm te tekenen. Dit helpt ons met het vinden van het probleem!

Als je het gevoel hebt dat er iets niet naar behoren werkt, kun je gebruikmaken van de Feedback-knop. Klik rechtsboven op jouw profielavatar en selecteer Feedback. Dankzij onze Usersnap plug-in kun je gedetailleerde feedback geven over ons platform. Hiermee kun je bijvoorbeeld een schermopname maken en tekenen op het scherm. Dit is een zeer effectieve methode om een bug of fout te melden, omdat ons productteam hiermee complete informatie ontvangt.

image-20240701-121912.png

Via de profielavatar klik je op de knop Feedback

In onderstaande afbeelding zie je het scherm dat tevoorschijn komt nadat je op de Feedback knop klikt. Geef je e-mailadres op en vul zo uitvoerig mogelijk een omschrijving van de gevonden fouten in. Je kunt pijlen, tekst en lijnen op het scherm tekenen. Dit helpt ons enorm bij het vinden en oplossen van het probleem!

image-20240701-122146.png

Klik op de knop van de groene pijl om de schermopname te starten

De feedback knop is beschikbaar voor alle gebruikers van jullie applicatie!

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.