Hoe start ik een nieuw project?

Als beheerder of leidinggevende in de Home omgeving kunt u nieuwe Projecten toevoegen.

Stap-voor-stap

1. Navigeer naar de Home omgeving door te klikken op het logo in de balk links bovenin.

2. Vanuit het projecten overzicht, klik op Toevoegen.

3. Voltooi de eerste stappen van https://support.ke-chain.com/formsapp/projecten-aanmaken. Indien u hier geen rechten voor heeft neem dan contact op met uw beheerder.

4. Vergeet vervolgens niet om gebruikers toe te voegen aan de projecten/catalogi: https://support.ke-chain.com/formsapp/projectteams-gebruikersrollen-in-projecten-en-cata .

Voor meer informatie zie Navigeren door de home-pagina .

Een project kan alleen aangemaakt worden door een leidinggevende in de Home omgeving