Standaard is een formulier altijd apart te exporteren naar pdf en te delen per email.

Exporteren van een formulier naar pdf

1. In een taak navigeer rechtsboven naar het menu (aangegeven met …)

2. Via het menu dat openklapt, selecteer Downloaden PDF.

3. Op de tablet opent een dialoog welke het mogelijk maakt om een PDF via de mail te ontvangen door te klikken op Export aanvragen. Alle afbeeldingen welke opgenomen zijn in de registratie worden automatisch in de pdf bijgevoegd. Bij afwijkende registratie formulieren, met bijvoorbeeld grote tabellen, is het mogelijk om de papiergrootte (A0, A1, A2, A3, A4 & Automatisch) en oriëntering van de pagina van staand naar liggend aan te passen.

4. Op een pc is het mogelijk om de pdf gelijk te downloaden, wanneer gekozen word om geen afbeeldingen op te nemen in de PDF.

Delen van een formulier per email

Het mogelijk om in een taak via het menu rechtsboven (aangegeven met …) een taak via een link direct te delen met een collega.